Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

AV-Teknik

Vi kan presentera förslag på en skräddarsydd anläggning efter kundens kravspecifikation. I samband med AV-installationer så utför vi även el- och datanätverksinstallationer.

Vi arbetar med videokonferenser, samt ljud- och bildinstallationer. Leveranserna innefattar allt från projektorer, bildskärmar, högtalare och projektordukar med tillhörande komponenter samt mindre styrsystem. Vi använder oss av högklassigt material från utvalda leverantörer.

Vi kan presentera förslag på en skräddarsydd anläggning efter kundens kravspecifikation. I samband med AV-projekt så utför vi även el- och datanätverksinstallationer. Vi justerar in utrustningen och gör förinställningar så att kunden kan köra igång direkt. Vi kan erbjuda komplett dokumentation av hela anläggningen. Att en väl fungerande kommunikation är bärande i alla företag, oavsett verksamhet är ingen nyhet. Idag väljer allt fler att ha videomöten över nätverk.

Vinsten av investeringen är stor. Den innebär besparingar vad det gäller tid, pengar och miljö. Moderna telefoner och surfplattor ger förutsättningar för att fler personer kan delta på distans. Resekostnader och svårigheten att samla flera människor på en geografisk plats vid samma tidpunkt elimineras. Ytterligare en vinst är att mötesformen defacto effektiviserar kommunikationen och bäddar för färre missförstånd. Den visuella kontakten och möjligheten att i realtid betrakta och interagera i delade dokument skapar effektiva möten.

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.