Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Bostadsrättsförening

Oavsett om det rör sig om snabba akuta åtgärder eller större mer omfattande projekt som kräver styrelsebeslut. Elektrounion ska vara ert självklara val.

ElektroUnion kan hjälpa er förening att spara pengar. Med moderna styrsystem och andra smarta åtgärder kan vi eleffektivisera bostadsrätten och fastigheten och därmed minska elkostnaderna rejält. Läs mer om vårt underhållsavtal för din trygghet.

Smart lägenhet. Den moderna eltekniken KNX öppnar många spännande möjligheter. Det finns bl a system som anpassar belysningskällor efter behag. I systemet sparar man sedan sina olika favoritlägen. Man kan också enkelt släcka allt i lägenhet med bara en enda knapptryckning när man går hemifrån.Läs mer om KNX här!

Belysningen. Att spara energi i fastighetens belysningsanläggningar kan i vissa fall hamna i konflikt med den upplevda känslan av trygghet i trapphus och passager. Moderna belysningslösningar kan regleras så att det dämpar ljuset och sänker energibehovet när ingen befinner sig där eller när dagsljus strålar in. När någon passerar ökas ljuset mjukt.

Energieffektivisering. Elektriska motorer står för ca 40% av världens totala energiutnyttjande och är ett område med stor potential för effektivisering. Motorer finns bl a i ventilationsaggregat, hissmaskinrum och på värmeledningar för vattencirkulation. Genom att byta ut gamla ineffektiva motorer och installera nya med frekvensriktare sänker man föreningens gemensamma elenergikostnad. På köpet få en modernare fastighet.

Laddstationer - elbilar, hybrider. Missa inte tillfället att framtidssäkra er fastighet nu när ni kan få 50 % av investeringen betald av Naturvårdsverket. Det är viktigt att det är en hållbar investering ur flera synvinklar, hållbart material och inte allt för dyrt. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden.

Passagekontroll. Att ha kontroll på vilka som har tillgång till byggnaden ökar tryggheten men kan också ställa till med problem för gäster och bekanta på tillfälligt besök. Moderna system för passagekontroll i flerbostadshus innefattar ofta beröringsfria nyckeltaggar och möjlighet att tala med och låsa upp för gästerna via mobiltelefon eller IP telefoni.

Nätverk. Access till omvärlden är idag något självklart och en snabb Internetanslutning utgör för många ett krav för sin livsstil och bibehållen livskvalitet. ElektroUnion designar, bygger och dokumenterar fastighetsnät med högprestanda. Både fibernät och kopparnätverk byggda för all sorts trafik. Att konkurrensutsätta exempelvis Com Hem med ett eget fastighetsnätverk är en god investering för både fastighetsägare och lägenhetsinnehavare. Läs mer i vårt produktblad!

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.