Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Byggare och entreprenader

Vi har över tid samarbetat med många bygg- och entreprenadföretag. Ofta som underentreprenör inom elinstallation, kraft o belysning. Vi arbetar för långsiktiga affärsrelationer och seriösa partnerskap.

Elentreprenaden börjar i ett tidigt skede långt innan det är dags för kabel och uttag. Vi tar på oss projekteringsarbetet som allt som oftast omfattar styrning, materialhantering/förslag kalkyl, tidsplanering, miljöarbete och egenkontroller. En entreprenads grundförutsättningar är att projektarbetet sköts målmedvetet och professionellt och att de olika arbetsgrupperna samarbetar som ett sammansvetsat arbetslag.

Vår erfarenhet tillsammans med en god ekonomi borgar för trygghet för byggherrar och partners.

ElektroUnion arbetar efter EIO-Q det är ett kvalité och miljövägledningssystem som utgår från ISO 9001 och ISO 14001 för trygghet och kontroll arbetar vi med branschanpassade egenkontroller.

Vi är vana att hantera byggbranschens standardavtal som AB O4 ABT, O6 eller ABT 07 U.

Vi söker fler samarbeten med seriösa byggföretag, kontakta oss info @ elektrounion.se

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.