Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

ELINSTALLATIONER.

Elinstallationer är omgärdade av strikta regelverk som ständigt uppdateras. Elektrounion är ett seriöst elföretag som uppfyller nya kraven ELSÄK - FS 2017 direktiv från Elsäkerhetsverket.

ElektroUnion är ett EIO-anslutet företag med hög kompetens och kompetenta medarbetare. Vi uppfyller samtliga av de krav som bl a EIO-medlemskapet ställer på oss.

Exempel på större entreprenader som utförts är SÖS (MTV) Tandläkarmottagning, Hörselkliniken på Danderyds Sjukhus. Vi har även utfört kraftomläggningar för flera byggbolag såsom underentreprenör. Några av våra elektriker har arbetat med el och kraftinstallation på butiksetabelringar för t ex Apotek och flera andra kedjor på Mall of Scandinavia.

ElektroUnion använder instrument från bland annat Fluke för test och verifiering. Med hjälp av instrumenten kan vi simulera trafik och genomföra tester för maximal prestanda enligt gällande standard. Samtliga mätvärden sparas.

Dokumentation utförs i AutoCad av utbildade tekniker och levereras i digitalt mediaformat, alternativt traditionellt format tillsammans med dokumenterade mätvärden enligt överenskommelse i upphandling. Övrig dokumentation utförs som regel i MS Office enligt SS 455 12 00.

Kontakta oss gärna för mer information om ert nästa projekt.

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.