Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Entreprenad

Vi utför total- eller underentreprenader inom områdena elinstallation, datanätverk och styr- automation. Utnyttja vår bredd och framgångsrika erfarenheter inom entreprenadverksamhet.

Elektrounion erbjuder helhetslösningar inom elinstallationer, automation och datanätverk där vi tar ansvar från första mötet till färdigställandet av projektet. Vår huvudkompetens har historiskt varit traditionell el- och datainstallation. Under de senaste åren har vi utvecklats starkt och breddat vår verksamhet med att även framgångsrikt arbeta med entreprenadverksamhet.

Elektrounion arbetar för långsiktiga kundrelationer som bygger på förtroende. Vi kombinerar det lilla företagets lyhördhet och flexibilitet med det stora företagets kapacitet och innehar självklart de certifieringar som krävs för trygga installationer.

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet och känner starkt engagemang vilket i sin tur säkerställer att du som kund får din produkt levererad i rätt tid, till rätt kvalitet och till avtalad kostnad.

Med detta som bakgrund är vår självklara fråga till dig som byggherre:  Vad kan vi göra för dig?

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.