Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Fastighetsägare  och förvaltare

Exempel på fastighetsägare och förvaltare som vi samarbetar med är: Stena Fastigheter, Fabege, AFA fastigheter, Property Partner, Bredablick Förvaltning, CBRE Sweden.

Elektrounion har genom erfarenhet och kompetens ett nära samarbete med fastighetsägare och förvaltare. Vi är med i budget- och investeringsarbeten för att komplettera kundernas verksamhet med vår spetskompetens och på så sätt bidra till en kortad Pay-Off tid på investeringen.

Vi utför och åtgärder självklart besiktningsanmärkningar efter den lagstadgade kontroll som Elektriska Nämnden kräver.

Vi erbjuder serviceavtal för att upprätthålla god elsäkerhet och en energieffektiv elanläggning. Något som ofta glöms bort är att Innehavaren enligt lag är ansvarig för att elanläggningen hålls i sådant skick att den ger nödvändig säkerhet för personer, husdjur och egendom. Innehavaren är en person som genom t.ex. arrende, hyresavtal, kontrakt, servitut eller köp disponerar över en elanläggning.

Elektrounion åtar sig att utföra förebyggande underhåll av anläggningen i den omfattning och under den tid som anges i serviceavtalet. Vid uppgradering/förbättring av anläggningen omfattar underhållsåtaganden elanläggningens nya status.

Vi erbjuder vårt serviceavtal utan kostnad vill du veta mera kontakta jorgen.nilsson@elektrounion.se

Dialogen med våra kunder och partners är oerhört viktig och en grund för ett gott samarbete. Möjlighet finns även till utförande, och det även på tekniskt avancerade elanläggningar. Det är vad vi kallar "Hands On Consulting".

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.