Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

HANDS ON CONSULTING.

Vi står inte bara för mätning och analys. Vi utför även föreslagna åtgärder om så önskas.
Vi kallar det ”Hands On Consulting”.

Proaktivt förhållningssätt i alla delar av ElektroUnions arbetsprocesser ger fördelar.

Upptäckten av ett problem i en anläggning för inte sällan med sig upptäckten av följdfel som kräver åtgärder av olika kompetenser. Att upphandla dessa kompetenser innebär tappad tid i administration och konsultationer, samt i många fall spräckta budgetar.

Eltekniker är en rättvisande benämning. ElektroUnions styrka ligger i att vår operativa personal är specialister inom sina respektive arbetsområden som innefattar hela spannet inom elinstallation, automation och datanätverk. Teori som praktik. Vi håller oss uppdaterade fortlöpande med kunskap, material och instrument.

Sammantaget får vi  ofta förtroendet att lokalisera ett fel och para ihop rätt kompetenser för lämpliga åtgärder. Vid önskemål om så önskas även utföra dessa. Vi kallar det för "Hands On Consulting".

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.