Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Industri

Standard och certifieringar som exempelvis ESA är grundläggande och oerhört viktiga i våra samarbeten med industrin. Vi innehar samtliga för verksamheten nödvändiga certifieringar.

Energieffektivitet. Varför lyser det på lagret? Vilken belysning har vi? Besparingspotentialen i industrifastigheter är stor och grunden kan vara så enkelt som en rörelsevakt. Genom ett samlat grepp om fastighetens funktioner minimerar vi den totala energianvändningen som optimeras efter behov.

Industriprocessen. Motorer står för över 60% av energianvändningen i industrin och effektiviseringpotenialen är stor. Det viktigaste är en fungerande produktionsprocess och Elektrounion hjälper dig att effektivisera denna.

Säker krafttillgång. Med väl genomtänkta kraftinstallationer minskar risken för oönskade strömavbrott. Om man helt vill slippa risken att bli utan ström kan Elektrounion hjälpa er att installera egen reservkraft. Avbrottsfri kraft är för allt fler veksamheter helt nödvändig för att undvika farliga situationer eller att affärskritiska funktioner slås ut.

Kommunikation. När vi bygger nätverk för industri är det ofta nödvändigt inte minst av säkerhetsskäl att bygga dubbla nät, redundans. Ett separat nät för administration och lager och ett annat för maskinstyrning och processer. Vi har kompetens, certifieringar och utrustning för att bygga både koppar- och fibernät.

Robert Nilsson, processtekniker Jästbolaget

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.