Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Kvalitet och miljö

Vår miljöpolicy bygger på EIO Miljö och kvalitetsystem EIO Q. Den involverar all vår personal inklusive leverantörer så att EIO Q inte bara blir tomma ord.

Kvalitet.
Företagets målsättning är att genom EIO-Q engagera all personal i syfte att skapa förståelse och rutiner för att säkerställa att arbeten utföres enligt beställarens önskemål och i enlighet med gällande standarder och föreskrifter. Eventuella fel, avvikelser och erforderliga ändringar ska fångas upp på ett så tidigt stadium som möjligt under processen. Varje projekt ska därför ha inbyggt kontrollsystem. Merkostnader som kan härledas till brist i kvalitet ska följas upp analyseras och delges all personal. EIO´s miljö & kvalitetssystem innehåller installatörernas kravdokument som i sin tur utgår från ISO 9001 och ISO 14001

Miljövårdspolicy.
Vår miljöpolicy följer vi genom EIO MILJÖ-kvalitetssystem som  engagerar all personal och alla våra leverantörer så att de förstår vikten av en god miljövårdspolitik. All mänsklig verksamhet påverkar vår miljö. Alla i företaget har möjligheter att påverka och ansvarar för att elskrot sorteras och slängs enligt gällande direktiv. Frågor hanteras i alla arbetsled och via check, kravlistor. Större projektarbeten ska ha inbyggda miljökontrollsystem med dedikerade personer. Vi vill markera för vår omgivning att vi har ett aktivt miljöarbete. EIO`s miljö & kvalitetssystem innehåller installatörernas kravdokument som i sin tur utgår från ISO 9001 och ISO 14001.

Frågor och svar

Enklast att kommunicera med oss är om du ringer 08-794 00 35 eller skickar kontaktuppgifter via info @ elektrounion.se

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.