Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Ljussättning - design

Rätt ljussättning handlar inte bara om höjd mysfaktor och tryggare utomhusmiljöer.
Elektrounion levererar belysningslösningar med helhetsperspektiv.

Rätt ljus får människor att må och jobba bättre,
hålla sig friskare och känna sig tryggare. Rätt belysning med rätt styrning leder till stora ekonomiska vinster då dagens smarta system förbrukar allt mindre energi. En viktig bonus till detta är positiv miljöpåverkan.

Den kanske viktigaste nyckeln till energibesparing inom belysningsområdet är att använda ett styrsystem som anpassar ljusnivåerna efter användarnas behov och samtidigt tar hänsyn till tillgången på dagsljus. Att kontrollera belysning med ett styrsystem ger lägre driftkostnader, nya möjligheter och ofta ett bättre ljus.

Vi tror att dina idéer och visioner tillsammans med vår erfarenhet och kunskap kan skapa lösningar och upplevelser som sticker ut och förändrar. Välkommen till oss för att diskutera idéer och skisser!

Vi erbjuder stöd från de första idéerna till en slutförd installation. Viktiga ledord för oss i alla projekt är kvalitet, design och miljöhänsyn. Vi har därför valt att fokusera på LED-teknik och att arbeta med noggrant utvalda leverantörer.

Vi vet hur man skapar ljus som inspirerar. Kunskapen om ljus och insikt i kundens behov är alltid basen för hur vi skapar värde. Våra kunder får mer än bara produkter – de får belysningslösningar med helhetsperspektiv.

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.