Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Elektrounion

Elektrounion erbjuder konsultation, installation och service inom område El, Tele, Data. Våra behöriga elektriker är certifierade inom sina respektive specialiteter. 

Individuell utveckling för personal och partners är grunden för verksamheten

Vår Vision
Elektrounion ska vara det bästa valet för varje person och företag inom området elektro.

Affärsidé
Branschens föredöme för ett vinnande koncept inom området elektro för kunder, personal och partners. Att ge kunden trygghet genom att leverera genomgående hög kvalitet i form installation, dokumentation och service.

Korta fakta
Idag är vi 16 medarbetare Vi omsätter ca 20 Msek årligen Företaget är till 100% ägt av oss själva AAA rating sedan 2009 Rådgivande aktiv styrelse med branschkunniga människor

Personal och partners.
Elektrounion ett behörigt företag vars anställda är certifierade av de ledande tillverkarna och de utvecklas hela tiden med individuella utbildningsplaner. Kompetens går att utveckla och därför har vi sedan länge insett vikten av att arbeta strategiskt med företagets kunskaper, det tjänar både vi och våra kunder på. Medarbetaren är företagets bästa resurs! Det gäller att vårda och se till att de utvecklas för sitt eget och företagets bästa.

Elektrounion AB är EIO-anslutna
EIO är vår installatörsorganisation för seriösa stark/svagströmsföretag som hjälper Företagen att uppfylla starkströmsföreskrifterna ständigt nya regler och krav. EIO´s uppgift är att göra branschen medveten om sin egen kapacitet och det ansvar som följer. För oss är EIO-medlemskapet en stämpel på att ElektroUnion är ett seriöst företag som uppfyller sina skyldigheter gentemot kunder, leverantörer, medarbetare och andra intressenter. Dessutom hjälper de oss att hitta rätt blankett vid rätt tillfälle, kursutbudet är stort och bidrar till kompetensutveckling och trivseln i företaget. Bas-P och Bas-U är (arbetsmiljöansvar) har vi självklart i företaget.

Jämställdhet innebär för oss
- Att alla individer ska behandlas lika och känner en gemenskap inom företaget oavsett kön, ursprung eller sexuell läggning.
- Att arbetet är förenligt med ett gott familjeliv.
- Att tillämpa lika lön för likvärdigt arbete.

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.