Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Teknik

Att vara rådgivare och partner i frågor som rör investeringar i ny teknik är någonting som kräver ansvar och stor noggrannhet. Ny teknik är inte automatiskt rätt teknik.

ElektroUnion har ett gediget intresse i innovativ design & teknikutveckling och vad det innebär i form av nya funktioner och möjligheter. Vi har ett uttalat intresse att engagera oss i det som är tekniskt komplext och krävande. Med mångårig erfarenhet och spetskompetens inom ett brett spektrum är vi det bästa valet inom området "Elektro".

Ny ”fel” teknik har inneburit att vi fått ”nedsmutsade” elnät samtidigt som utrustningen i många fall har blivit allt mer avancerad och känslig. Jordfelsströmmar och övertoner förekommer mer eller mindre I alla elnät vilket påverkar funktion och livslängd drastiskt på alla komponenter i nätet.

Vi arbetar dagligen med dessa frågor och har uppdragsgivare från ett flertal stora och namnkunniga fastighetsbolag och förvaltare.

Boka in oss för en presentation vid nästa styrelse- eller ledningsgruppsmöte, stämma eller årsmöte

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.