Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Elektriker, data tekniker och automationstekniker i Stockholm

Våra tjänster

Rätt utfört och till rätt pris och självklart på utlovad tid. Ta kontakt med oss för att ingå i vårt servicenätverk för prioriterade kunder.

Energieffektivitet, vad är det? Enkelt uttryckt så innebär energieffektivitet att endast använda energi när vi behöver det, och då inte mer än vad som är nödvändigt. Moderna automatiska system sänker energiflödet och gör driften enklare och billigare.I menyn till vänster presenterar vi de tjänster vi tillhandahåller för att utnyttja den energi ni köper optimalt.

Med detaljerad energimätning håller du koll vart energin tar vägen, ett praktiskt och rättvist sätt att fördela kostnaderna när flera skall dela på en gemensam elnota. Läs mer om energimätning.

KNX - Smarta hus eller intelligenta hem. Kärt barn har många namn. KNX (Konnex) är ISO-standard för "Intelligenta fastigheter" som i sin tur är en sammanslagning av tre tidigare standarder. Rätt utnyttjat ger det oss en bekväm automatiserad styrning av t ex ljuskällor, värme och ventilation. Förutom det praktiska kan det ge magiska trädgårdar, och ökad trygghet med fjärrkontroll på/av larm, grindar av hus/fastigheter mm. Läs mer om KNX.

Att vrida ned är ett enkelt sättet att spara energi. Det är enkelt och effektivt att kunna justera ljuset direkt. Det finns en dimmer för alla behov. När du sänker ljusstyrkan till hälften minskar du även energiförbrukningen med 25%.

Att spara pengar genom att använda energin på ett effektivare sätt ligger klokt nog högt på mångas agendor. En god besparing uppnås genom att installera närvarodetektorer på alla ställen där ljuset oftast glöms på såsom garage, källare och gångar. Ventilationssystem, fläktar kan också vara orsak till onormal förbrukning.

Visste du att om du installerar en programmerbar termostat och sänker temperaturen med bara en grad kan du spara hela 10% under vintern?

Vi står inte bara för mätningar och analys.Vi utför även föreslagna åtgärder om så önskas vi kallar det för "Hands On Consulting".

Vardagen med oss

Sociala länkar:

   

Ring oss:

08 794 00 35

eller skicka epost:

info@elektrounion.se

  

Elektrounion AB Värmdövägen 247, 131 42 Nacka | Telefon vxl: 08-794 00 35 | E-post: info@elektrounion.se | Org.nr.: 556124-8963 | Copyright © All rights reserved Elektrounion AB
Dela gärna information från hemsidan bara källan anges! | All annan kopiering, bilder som text, är däremot inte tillåten utan Elektrounions skriftliga medgivande.